Monday, April 27, 2015

Texas Chicken.

Assalamualaikum...

Sebut aje KFC semua orang tahu dan ia ada dimana2. Merata tempat ada dan tak ketinggalan juga dipekan2 kecil. Tak susahlah kalau terasa nak makan ayam goreng. Sekarang kalau nak makan nasi pun sudah ada dijual. Kepada sesiapa yang nak kenyang order yang ada package dengan nasi.

Persaingan perniagaan ada dimana2. Selain KFC sekarang sudah ada satu lagi jenama yang lebih kurang sama, Texas Chicken. Masih ramai yang belum tahu kehadirannya dan masih belum banyak franchise sebagaimana KFC. Hanya terdapat dishopping mall yang agak besar.

Rasa ayamnya lebih kurang sama cuma apa yang saya suka adalah wrap Texas Chicken. Isi wrap ada banyak sayur tanpa ada nasi didalamnya. Sesiapa yang teringin bolehlah mencuba.


Texas Chicken


8 comments:

saniah ibrahim said...

biasanya anak2 yang suka makann segera ni kak zai..sya tak pasti pulak kat sini ada atau belum Texas Chicken

Kakzakie said...

Rasanya di tempat kakak ni macam tak ada lagilah Kak Zai. Kalau ada kakak nak jug mencuba..

Sweetie said...

Nanti saya nak cuba jugak. Ada satu restoran Texas Chicken kat area rumah saya. Tengok ramai orang beratur membeli.

Nooriah Abdullah said...

dibrunei ni [un belum ada lah kakzai, best jugak kalau ada boleh try, tapi kalau pandai buat lagi best kannn

makchaq said...

Dengar benda banyak sayur teringin pulak nak rasa.. tapi makchaq sekeluarga jarang sangat makan fast food.... semua x berapa nak suka..

paridah said...

wah sedap ni mesti berbeza dgn rasa ayam kfc tu..sesekali nk cuba juga.

Bunda a.k.a KN said...

owh! texas chicken pulak yer..bunnda pun baru tahu.....nanti bolehlh ajak anak2 pergi..

hainom OKje said...

Pernah nampak kat Mines......kak Zai kata sedap teringin pulak okje nak mencubanya...