Tuesday, April 07, 2015

Hendrix dalam Fast and Furious 7?

Assalammualaikum..

Semalam masa adik call suara macam serak2 macam lepas menangis. Tanya kenapa adik macam tak sihat. Katanya hari Sabtu dia tengok wayang Fast and Furiuos 7. Dalam panggung lagi adik dah mula menangis. Bila balik adik tengok gambar. Adik terus meraung. Adik rindu Hendrix. Kata adik lagi dia terbayangkan anak Paul Walker dalam cerita tu Hendrix dan Vin Diesel macam abang dia.



Bersama abang n anak buah


Owhhh....gitu kisahnya..rindu sampai meraung? Adik adik...






11 comments:

Nieda ramly said...

kena terbang ke UK pula ni

Nieda ramly said...

kena terbang ke UK pula ni

Nieda ramly said...

kena terbang ke UK pula ni

Nieda ramly said...

maaf kak zai ...sampai 3 masuk ni.

Kakzakie said...

Itulah Kak Zai kalau dah kata darah daging. Adik pulak pernah duduk lama juga kan tahun lepas di sana dgn mereka. Mesti rindu sangatlah tu..

Kesian adik... manja tu Kak Zai:)

hainom OKje said...

Sampai begitu sekali adik teringatkan si Hendrix dan Vin.....
Cerita kartun ke Fast and Furious 7 ni?

saniah ibrahim said...

kesian adik kak zai...rindu sangat agaknya,cuti bolehlah bawa di ke sana .

Jari Manis said...

tak tgk lagi fasttgk mesti nangis cam adik jgk n furious ni..klau

eelobor said...

nak pegi tgk FF7 tapi tak leh bawak masuk anak-anak la plk sebab mereka masih kecil. nak pegi layan sesorang mcm tak best la plk. member2 yg dah pegi tgk semua ckp berbaloi & ending dia ada maksud mendalam...."unite"

Sura Mohd said...

ini betul-betul rindu ni..sampai camtu skali..:)

Saniah Ahmad said...

kadang bila rindu sangat boleh damam nanti,, bagilah baju ke kain yang di pakai oleh orang yang adik rindu tu,, selimutkan masa tido ;-),,