Monday, November 03, 2014

Habuan Ke?

Salam...

Salam Isnin buat rakan2 semua. Semoga beroleh dalam kesejahteraan. Bagi anak2 yang sedang menghadapi SPM selamat berjuang semoga segalanya dipermudahkan.

.................................









Kalau adik meraung boleh dapat 2 barang diatas. Agaknya kalau saya meraung boleh tak pujuk suami pergi Habib Jewel. Rasa2 boleh dapat tak? Hihi.....

Adik meraung bukan kerana nak habuan tapi itulah kasih seorang ayah untuk menggembirakan anak. Berkorban apa saja asal anak2 bahagia.





9 comments:

AMIIZAA said...

salams kak,

seronoknya anak akak:):)
betul kak, biasanya kita parent nie selalu aja beri bila anak2 mintak apa saja yg mereka sukakan....


(saya suka tenung brocure habib jewels) agak-agak mcm berkenan terus start keta pie sendirik hiksssssss.....

Kakzakie said...

Itulah nama kasih buat anak yg tak ada batasan Kak Zai. Kalau boleh kita nak sentiasa bahagiakan anak dari dulu dan selamanya...

Nieda ramly said...

untung anak bungsu .
akak jgn meraung pujuk manja2 udah le

siti natrah said...

kalau kita meraung kak...alamatnya makan hati jerlah..huhu..habis kuat pujuk ja kan..hahaha

saniah ibrahim said...

hihiii....kelakar lah kakzai ...terkojut suami kalau sampai meraung...

Yana Yani said...

kasih bapa kan, sanggup berkorban
saya teringat abah saya, kalau dia tengah makan
benda yang dia makan tu anak-anak minta, sanggup dia luah balik
padahal dia pun tak makan lagi

NEKCIK said...

nekcik salah seorang lah dari anak manja.....dahlah seorang pompuan...bongsu pulak......he.he
alhamdulilah mmg mewah rejeki...syukur

aishah nin said...

Jelly bunny!!!! Berkenan dengan design kasut brand ni...lembut je...untung anak akak :)

Jari Manis said...

ni dh kategori ayah penyanyang nih..bestnya