Sunday, November 02, 2014

Burgerbyte...Zizan Razak.

Salam...








Malam minggu pergi makan burger kat kedai Zizan Razak (pelawak tu) di Subang. Lembut daging burgernya, memang sedap. Sesiapa yang suka makan burger bolehlah pergi dan rasa.

Trend sekarang ramai artis buat busines, ada yang buka restoren, butik dan macam2 lagi. Baguslah macam tu sebab nanti kalau sudah tidak lagi jadi artis sekurang2nya ada juga income.




5 comments:

Nieda ramly said...

bila artis berniaga , tak payah iklan hebat2 sbb mereka pun dah terkenal.ramai yg nak merasa . itulah untungnya mereka

saniah ibrahim said...

nampak sedap ....dapat jumpa zizan lagi...

Vee Sandi said...

mengancam lak burger dgn funfries tu ... kena google lokasinya ni .

Kakzakie said...

Artis sekarang pandai menjana duit. Mereka pandai sebab bila org dah kenal dia lagi mudah nak tarik pelanggan kan Kak Zai..

Nampak presentation food dia pun ok:)

Jari Manis said...

ada jumpa Zizan tak?