Monday, December 08, 2014

Lemon Curd Cupcake

Salam...

Teringin nak buat cupcake tapi nak lain dari biasa yang pernah saya buat. Saya pun google jumpa azie kitchen punya blog. Ada resepi butter cake dan lemon curd. Nampak macam senang bahan pun ada cuma kena beli lemon. Maka terhasillah lemon curd cupcake. Terima kasih pada yang empunya blog.



Butter cupcake

Lemon curd

Buat lubang nak pipekan curd

Tadaaa...


Anak2 suka selebihnya bawa balik ke kampus.



8 comments:

Kakzakie said...

Oh... sedaplah memang kak zai sebab ada perisa lemon.

AMIIZAA said...

sedapnya kak....mcm kat kenny rogers jerk....

kakyon said...

Sedapnya Zai..

Acik Erna said...

nampak sedap tu zai..

Nieda ramly said...

menjadi ....nampak gebu dan sedap

Nieda ramly said...

menjadi ....nampak gebu dan sedap

Nieda ramly said...

menjadi ....nampak gebu dan sedap

Jari Manis said...

ishh nampak sedap lah kak zai..nampak gebu je..boleh di buat jual nih