Tuesday, September 02, 2014

Aktiviti Cuti Merdeka.

Salam...

Minggu ini bebas dari pergi outstation. Sabtu women's day out dengan tiga orang best friend. Gather kat Setiwangsa sampai ke malam lepas itu pergi makan nasi arab.


Persahabatan dekat 30 tahun.


Ahad pergi beraya ke rumah anak buah di Bukit Jelutung. Syawal sudah berakhir tapi saya baru nak pergi ziarah. Tahun ini tetamu pun tak ramai yang datang sebab setiap weekend pergi outstation. Biskut hari raya pun masih berbaki.

Isnin pergi shopping...hasil dari penangkapan selain dari pakaian, pinggan mangkuk yang berwarna putih. Sudah agak banyak saya kumpul. Kalau ada sale saya suka pergi ke Parkson sebab disini pinggan mangkuk macam ini selalu ada dijual dengan harga yang murah.





Mesti ramai yang suka kan kan....


8 comments:

Nieda ramly said...

terapi jiwa kak zai, sesekali menyoping

Hamidah Mahmud said...

sesekali merdekakan diri dari maslah keja memang best..dapat pulak gather2 dgn bbf..pastu lagi best dapat shoping..wahhhh dunia ana yg punya..

saniah ibrahim said...

seronok tngk prsahabatn yg berkekalan

Kakzakie said...

Bila lagi nak santai-santai macam ini Kak Zai. Seronok kan..


Cantik set putih. Kalau masuk makanan jelas kelihatan. Kakak suka juga:)

tiga lalat said...

Salam. Hee nampak seronok dan meriah.

Jari Manis said...

persahabatan almost 30 thn ..wahh..mmg susah nk dpt yg mcm tu..psstt..yg mana satu kak Zai hikss

Acik Erna said...

acik suka tengok..tapi dah lama tak beli pinggan mangkuk zai..

azi said...

Salam Kak Zai...
cantik pinggan mangkuk tu akak....saya pun ada kumpul sikit2..tapi yg murah-murah aja...:)