Monday, September 08, 2014

Raikan Dengan Makanan Sedap.

Salam...

Sabtu malam minggu makan ini.





Esok petangnya makan yang ini pulak.




Malamnya makan ini lagi.



Syukur alhamdulillah hubby, anak2 dan menantu meraikan saya dengan makanan yang sedap2.


13 comments:

IndaMarya said...

bestnya dia..

Acik Erna said...

Alhamdulillah rezeki zai tu diraikan dengan makanan yang sedap2

LYAfrina said...

semuanya sedap2
alhamdulillah
rezeki

Hamidah Mahmud said...

Seronoknya bila diraikan mcmni kan..

saniah ibrahim said...

sedapnya kakzai...seronok kan bila diri dihargai

NEKCIK said...

oh ni untuk meraikan besday Zai ye..alhamdulilah
kslau dtg rumah nekcik ahad dapatlah potongbkek sama anak bongsu nekcik
hepi besday ¦Zai semuga sntiasa dlam eahmat Allah dan bahagia dunia akhirat..aamiiin

Jari Manis said...

di rai sempena apa tu kak Zai..besday ke?

Nieda ramly said...

alhamdullillah kak zai

Zaitun said...

Amin...terima kasih nekcik.

Zaitun said...

Bertambah umur hehe...

suri solehah said...

salam kak zai..lama tak kesini..sedapnya makanan tu semua..raikan sempena apa tu kak..beruntung ank2 sentiasa mengingati

Zaitun said...

W'salam..suri apa khabar? lama kak zai tak dengar berita, blog pun lama tak update.

Hehe...raikan sempena birthday kak zai.

Kakzakie said...

Kita diraikan oleh mereka namun apa yg lebih membahagiakan adalah adanya mereka di samping kita kan Kak Zai.

Moga usia yg dipinjamkan ini kita manfaatkan sepenuhnya. Happy belated birthday dari kakak.

Sama kan birthday kita:)