Thursday, March 17, 2016

B/P.

Assalamualaikum...

Entah dimana silapnya.




12 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Tinggi ke bacaan nya tu kak zai..
Saya ni kurang sikit bab BP ni..
Semoga akak baik2 aje ye..

Zaitun said...

Sebaiknya ikut bacaan yg disebelah kanan tu Yati.

Kakzakie Purvit said...

Mungkin ada terlanggar pantang tu KakZai
Kena diet sikitlah nampak gayanya.
Masak rebus ajelah KakZai..

Malinda said...

makan ubat kak zai dan banyak kan rehat...kadang2 bukan makanan je bole buat darah kite naik..pikir banyak2 pon bahaya jugak...akak rehat ye mintak2 normal balik bacaan darah akak lepas ni...

Nieda ramly said...

jangan stress2 ..rehat banyak. santai2

Sweetie said...

Mungkin jugak kerana cuaca panas sekarang kak Zai.

Bunda_nora said...

Adalah tu...stress ke...tersedap makan ke... lepas ni jaga2..

makchaq said...

Darah tinggi ni takut jugak.. tetiba je naik...kak Zai memang ada darah tinggi ke?

NEKCIK said...

Tu selalunya kalau nekcik pasal kurang tidor atau terstress ..kena lah chek doktor..kekadang dia bagi ubat untuk turunkn bp

NEKCIK said...

Tu selalunya kalau nekcik pasal kurang tidor atau terstress ..kena lah chek doktor..kekadang dia bagi ubat untuk turunkn bp

Zaitun said...

makchaq...kak Zai memang ada darah tinggi tp under control.

hainom OKje said...

Saya ingat pun nak cari satulah macam tu Kak Zai. Nak gi klinik takut, baiklah check kat rumah. Hari tu check rumah kakak, tinggi BP saya Kak Zai.....terus seram! Huhu