Thursday, January 21, 2016

Bakul Montel

Assalamualaikum...

Masa pergi Rantau panjang tempohari saya dan hubby masuk satu kedai yang jual macam2 barang. Tiba2 hubby jumpa sesuatu. Katanya elok sangat untuk montel. Bila minta pada pekerja kedai dia gelak sebab selalu orang beli untuk baby tapi hubby pulak beli untuk kucing.

Ada 5 item termasuk sebiji tilam baby dalam bakul yang besar tu. Untuk montel bakul yang besar manakala yang lain boleh guna untuk kegunaan sendiri. Harga ke semua rm130.



Tilam tiada dalam gambar.




Nampaknya montel suka duduk dalam bakul tu.



11 comments:

Kakzakie Purvit said...

Alahai KakZai cute pulak kakak tengok.
Nak beli utk baby tak ada babylah pulak so beli utk kucinglah ye:)

Azian Elias said...

aloooo..looo. comel lah katil dia..

Malinda said...

wah montel dapat bakul baru siap beropol ropol...

Nooriah Abdullah said...

kucing mmg suka masuk bakul kakzai sekor je ke! kalau berdua tentu lebih best

saniah ibrahim said...

Canteknya bakul montel tu...pandai hubby kak zai memilih.
Kalau baby sekejap je dapat guna ni bila mereka cepat membesar.

JunAina said...

Wahhh...katil special...ehehehe...

Nieda ramly said...

rumah baru si montel yang cute

paridah said...

nampak selesa montel dlm bakul comel tu...

hainom OKje said...

Sukalah Montel tu dia pun dapat habuan...katil baru hihi...

hainom OKje said...

Sukalah Montel tu dia pun dapat habuan...katil baru hihi...

NEKCIK said...

seronok si montel dapat tempat tidor cantik ye..takmo ajak bella ke tido sama..he..he