Thursday, May 28, 2015

Nikmat Makan

Assalamualaikum...

Pagi semalam tinggal sorang2 fikir nak sarapan apa. Bukak peti ais tengok dalam freezer macam2 ada. Ambik sekeping burger masuk dalam pan dan inilah hasilnya.



Makan malam hubby ajak kat luar. Menu yang dipilih simple tapi sedap. Ikan tiga rasa, sotong goreng tepung, tomyam campur dan sayur kailan goreng ikan masin. Alhamdulillah masih boleh menikmati makanan yang sedap2.







11 comments:

Sweetie said...

Meriah sarapan kak Zai... dah ada burger lapis lagi dengan telur ye...

Sweetie said...
This comment has been removed by the author.
Sweetie said...

Sori kak Zai tertekan dua kali komen dan saya deletekan satu...

Acik Erna said...

Meriah nya isi burger zai

hainom OKje said...

Kak Zai....rajinnya....... berger dah jadi mcm kebab beli jer complete ngan tomato, kalau okje harus berger sekeping tergolek gitu hihi.....

Apa yg simplenya lauk cenggitu Kak Zai.....boleh kenyang sampai esok tu . Teringat ada kailan dlm esbox, bila tah nak masak

Kakzakie said...

Hmm.... kakak hari ini tak puasa, bila tengok hidangan kak zai dari pagi sampai ke malam semuanya buat kakak macam nak ngap aje rasa:)

saniah ibrahim said...

kak zai sedapnyaaa....terutama berger buatan sendiri tu banyak sayuran ,sedap tu.

Nooriah Abdullah said...

breakfast pun sedap tu kakzai, apa lagi makanan yg lain tu semua nya bagi air liur meleleh

paridah said...

selagi ada selera makanlah...pabila hilang selera susah juga...

Jari Manis said...

alhamdulillah rezeki

Normala Saad said...

ya, alhamdulillah..kita masih dapat bergembira makan diluar. Harap rezeki sentiasa ada...