Sunday, May 03, 2015

Ayam Bakar Nandos

Assalamualaikum...

Selamat bercuti buat rakan2 semua.

Projek Mimi untuk dinner. Sempena cuti banyaklah aktiviti memasak yang dilakukan. Maklumlah semua berkumpul dirumah.




Ayam bakar Nandos

Kek batik

Kek Batik ini pun Mimi yang buat untuk dessert. Kek yang sangat simple dan digemari ramai. Harini pula saya bercadang untuk membuat muffin chocolate chip.





6 comments:

paridah said...

seronoknya memasak utk anak2 n famili ya zai.

Nooriah Abdullah said...

mmg sedap ayam ni kakzai, saya pun selalu buat ni jugak, mmg larisss sangat oleh anak2 makan

Normala Saad said...

Tengok kek batik..teringat 1st time saya buat dulu....org ckp senang & simple resepi ni tapi tak menjadi sangat pun saya buat..hehee...

Cetusan Minda said...

time cuti ni , bila nampak makanan , menelan air liur je la jawapnya ... heee

Jari Manis said...

ayam bakar nandos? bak sini sikit kak Zai

hainom OKje said...

Wow kak Zai berNandos nampaknya. Untunglah ada Mimi, mama boleh rehatkan .