Tuesday, May 26, 2015

Hendrix Dua Tahun

Assalamualaikum...


Pejam celik pejam celik dah dua tahun umur cucu. Kami di sini hanya dapat berhubung melalui telefon untuk mengucapkan hari lahirnya.

Tahun ini mereka tak dapat balik sebab anak baru saja membeli rumah yang lebih selesa. Kata mereka senang kalau kami nak ke sana cukup bilik untuk semua.











Kalau ikut hati saya mahu saja terus terbang ke sana tapi memandangkan perbelanjaan yang agak tinggi dan matawang yang lima kali ganda dari kita, saya pendamkan saja rasa rindu. Last jumpa Hendrix masa umurnya 3 bulan. Nanti bila Hendrix dah besar sikit bolehlah terbang sendiri2 balik rumah Grandma & Grandpa Malaysia. Hehe...



15 comments:

Sweetie said...

Lambat lagi kalau nak tunggu cucu kak Zai ni boleh dtg sendiri ke Malaysia... Orang mana menantu kak Zai ni.

Kakzakie said...

Kakak ingat masa dia balik M'sia dulu kak zai ada buat N3. Tahu-tahu dah cerdik macam tu kak Zai. Mestilah rindu. Jauh nak buat macam mana kan..

Zaitun said...

Menantu kak zai orang UK.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Comeynya cucu kak zai, tentu kak zai rindu cucu tu.. jumpa tu hari pun umur 3 bulan ye kak zai..
Kumpul duit lagi lah grandma Zai ehe :)

saniah ibrahim said...

hensem lah cucu kak zai....tentunya rindu yang amat bila tengok si kecil ini...moga dapat kak zai cepat bersua .

NEKCIK said...

Kena bersua di alam.maya jugak ye Zai..takpe nnti tanung grandma penuh grandma fly ke sana ye cu

Normala Saad said...

Ala..tomenya dia...

Nooriah Abdullah said...

wah dah besar cucu kakzai, lebih beberapa bulan je dari cucu saya 1 tahun 8 bulan
tomey nya cucu mix ni kan, dah besar nanti mesti handsome

paridah said...

COMELNYA CUCU ZAI...MESTI RINDU SGT DGN CUCU NI...BERSAMA DGN CUCU GEMBIRA XTERCERITA.

Nieda ramly said...

dah besar cucu...bila jumpa lagi nanti lagi keletah lah dia
nak bercakap dgn cucu , grandma kena speaking London lah ...

Nieda ramly said...

dah besar cucu...bila jumpa lagi nanti lagi keletah lah dia
nak bercakap dgn cucu , grandma kena speaking London lah ...

Nieda ramly said...

dah besar cucu...bila jumpa lagi nanti lagi keletah lah dia
nak bercakap dgn cucu , grandma kena speaking London lah ...

Acik Erna said...

Comel cucu zai

hainom OKje said...

Comelnya Hendrix ni......
Teringin pulak nak tengok gambar Hendrix satu family....

Jari Manis said...

cutenya cucu kak Zai