Saturday, January 24, 2015

Semoga Bahagia.

Assalammualaikum....


Petang nanti nak pergi Ipoh. Esok ada majlis bertunang anak sahabat lama. Anak angkat kepada kawan hubby semasa belajar di UK. Berkahwin selama 18 tahun tapi tidak dikurniakan zuriat. Akhirnya ambik keputusan mengambil anak angkat. Rezeki berpihak kepada kawan hubby bila berkahwin lain dapat seorang anak lelaki. Tahun lepas kawan hubby telah pergi menemui penciptanya kerana serangan jantung.

Alfatihah....


Malam tadi buat muffin untuk makan2.


Vanila muffin.




6 comments:

Nooriah Abdullah said...

assalamualaikum kak ton, sebenarnya kaknoor confius samaada nak panggil kakton or ton saja sbb kaknoor pun rasa nya dah tak muda lagi, take care ya drive safely.. btw cantik vanilla muffin tu macam nak amik je seketoii

NEKCIK said...

Semuga sampai ke destinasi dengan selamatnya.......

Zaitun said...

W'salam...panggil saja kak zai lebih selesa. Tq.

Zaitun said...

Tq...nekcik apa khabar?

paridah said...

SEDAPNYA MUFFIN ..NAK BAWA KE IPOH KE MOGA SELAMAT SAMPAI TANPA ARAL...

saniah ibrahim said...

comel2 muffin kak zai...tentu sedap ni.
moga perjalanan pergi dan balik kak zai sentiasa diberkati.