Wednesday, October 22, 2014

Mesti Nak Rasa.,

Salam...

Bagi yang beragama Hindu saya ucapkan selamat menyambut Deepavali dan kepada yang lain selamat bercuti dan beristirehat.


Kalau pergi ke Melaka mesti nak minum coconut shake. Kalau tidak rasa terkilan pulak. Mungkin ada ditempat lain tapi tak sama dengan yang terdapat diKlebang. Tempat ini tutup pukul 6 petang. Dekat situ ada juga jual nasi lemak bungkus, keropok lekor dan kuih muih.


Special ada ice cream



Satu lagi kena makan roti naan yang terletak berdekatan dengan Jonker Walk. Nama kedai tu restoren Pak Putra. Kalau kawan2 masih ingat pernah saya buat n3 sebelum ini. Roti naan sedap dimakan dengan chicken hyderabat atau chicken tandoori.


Cheese nan


Disebabkan dah makan 2 bungkus nasi lemak dan keropok lekor waktu tengahari saya tak habis makan roti naan walaupun dah waktu makan malam.




4 comments:

saniah ibrahim said...

bestlah kak zai bagi info....mudah lah
nak dituju kalau pergi ke sana.

Nieda ramly said...

macam2 dah kak zai rasa .

Sura Mohd said...

semuanya sedap2...roti nan tu..tak menahan tengok..:)

Kakzakie said...

Kakak cuba buat coconut shake tak menjadilah kak zai hihi..

Cheese nan kalau banyak cheese laaagilah sedap Kak Zai. Sedap!