Friday, October 10, 2014

Jamu Mata.

Salam Jumaat.

Rasa sekejap aje dah lima hari raya berlalu. Budak2 tahun 6 pun dan boleh berseronok sebab sudah habis exam yang diulang. Ibubapa aje yang tak habis2 tugas, cari duit untuk menyara kehidupan juga melayan kerenah anak2.






Gambar ini masa pergi Perth bulan Mei lepas.Bukan nak cerita pasal kek atau masakkan tapi kitchenware yang ada kat dalam kedai ini. Tak dapat jumpa tuan yang empunya tapi dapat masuk kedainya pun jadilah. Dapatlah beli kitchen utensil yang murah2. Barang kat dalam kedai ni harganya boleh tahan tapi berkualiti. Memang seronok tengok barang2 kat sini tapi bila fikirkan harga dengan tukaran currency jawabnya pandang2 ajelah. 

Jangan lepaskan peluang masuk sini kalau pergi Ausie...masuk jangan tak masuk hehe...bagi orang perempuan terutamanya.






6 comments:

NEKCIK said...

idola cake nekcik niii...mcm nak kna pergi lah pulakk

Kakzakie said...

Dapat satu set sudu/garfu dia pun dah best ni Kak Zai. Kakak suka senduk/sudu/garfu yg cantik tangkainya tu..

suri solehah said...

seronoknya kak zai jalan2 satu keluarga...

Nieda ramly said...

amboi cik abang kak zai bagi isyarat baguss tu. nanti boleh pergi lagi kut

Acik Erna said...

Memang tak sampai la kesana zai..dapat tumpang tengok gambar je

Jari Manis said...

apa nama kedai tu Kak Zai..JM pernah ke Perth tapi x carik pulak kedai nih