Sunday, September 15, 2013

Syukur...

Salam...

N3 ini sepatutnya minggu lepas tapi disebabkan kesuntukkan masa saya tak dapat nak update. Tidak ada apa yang istimewa cuma saya nak simpan buat kenang2an.

Kawan satu office dengan hubby nak belanja kami makan sempena anak saya sekeluarga balik. Dia menempah VIP Room di Kelantan Delights yang terletak berdekatan dengan KL Sentral. Katanya senang nak berborak tanpa gangguan. Makanan telah diorder awal, bila kami sampai semuanya disajikan on the spot.

Masa last desert kawan hubby kata ada satu lagi desert tapi yang ini special sikit. Saya sememangnya tak tahu apa2. Tiba2 waiter membawa sebiji kek dan diletakan dihadapan saya. Saya betul2 terpinga2 bila anak2 dan semuanya menyanyikan lagu selamat hari jadi. Kalau ikut haribulan hari jadi saya jatuh ke esokkan harinya. Kebetulan pula isteri kawan hubby hari lahirnya lagi dua hari jadi kami sambut sama2. Speechless...hanya airmata yang keluar menggambarkan kegembiraan. Pertama kali saya menyambut hari lahir bersama cucu.


kek sumbangan dari adik

 
dua buah keluarga

anak dan menantu...seorang lagi anak lelaki tidak ada dalam gambar


Terima kasih buat Encik Khairul dan isteri Jaja dan terima kasih juga buat adik sponser kek untuk mama. Sayang semuaaa....


14 comments:

Norhaizan hakim said...

Akan jadi kenangan paling indah.

azi said...

Selamat Ulang tahun buat akak...semoga terus bahagia, murah rezeki ,dipanjangkan usia dan gembira disamping keluarga selalu...

p/s nampak menarik dan sedap kek tu..

suri solehah said...

salam k.zai lama tak kesini..rindu dengan akak.hepi belated bday kak..seronoknya tengok gambar akak sekeluarga..tengok gambar cucu kat entri sblm ni pun geram..cerdik n comel...

Nieda ramly said...

selamat hari lahir kak zai.

kenangan terindah utk kak zai kenang sepanjang hayat

Nieda ramly said...

selamat hari lahir kak zai.

kenangan terindah utk kak zai kenang sepanjang hayat

cikmanggis said...

Happy belated birthday Zai.Semoga bahagia selalu sihat walafiat dan rezeki yg murah.

cikmanggis said...

Happy belated birthday Zai.Semoga bahagia selalu sihat walafiat dan rezeki yg murah.

nyanyisunyi said...

Seronoknya bila dapat kejutan mcmni kan...memang boleh menitis airmata dibuatnya..

Acik Erna said...

kenangan yang tak boleh dilupakan ye zai..

NEKCIK said...

Hepi belated besday Zai...semuga sntiasa bahagia di dnia dan akhirat..amiin

saya saniah said...

Kenangan indah tu k.zai
moga berterusan mndpt keberkatn dan rahmat dr Allah...
happy birthday k.zai

Kakzakie said...

Birthday kita kan sama kan Kak Zai. Kakak ingat lagi...

Seronok kakak tengok bila anak-anak dah besar dan mampu sponsor kek lagi. Kakak harap anak kakak boleh jadi macam anak-anak Kak Zai..

Happy belated birthday Kak Zai:)

ummiross said...

Kak Zai, memang terharu jadinya, ummi baca pun rasa terharu ni.
Selamat hari lahir ye Kak Zai, moga diberkati Allah sentiasa.

makchaq said...

Happy Belated Birthday kakZai..

Mesti terharu kan..