Sunday, February 26, 2012

Sekitar Percutian Anak-anak.

Salam...

Terima kasih buat rakan2 yang datang berkunjung ke blog saya, terima kasih juga diatas keikhlasan hati kawan2 semua. Walaupun kita hanya berkawan di alam maya dan tak pernah berjumpa tapi dikala saya dalam kesedihan ramai yang memberi peransang. Terima kasih banyak2 hanya Allah yang membalas diatas kebaikan kalian dan doa saya semoga Allah memberkati kehidupan kita semua.

Adik dan Mimi dah pun balik dari bercuti, ramailah penghuni rumah ni buat sementara waktu, rasa terhibur walaupun cuti Mimi akan berakhir pada 11.3 nanti. Banyak benda yang boleh dilakukan bila anak2 ada bersama terutamanya JJCM.

Tempek sedikit gambar dari yang beratus2 semasa percutian mereka di Universal Studios Singapore.




New York Street
Far Far away

stuntman dari Hollywood

kena pakai raincot kalau nak masuk Jurassic Park
Jurassic Park


Transfomers









public library di New York




Ancient Egypt



22 comments:

ibuintan said...

salam kak zai... moga ceria dan sejahtera


akak tak join skali ke percutian anak2?

MulutPayau said...

seronoknya...kak zai tak ikut ke????

sal said...

bnyk tempat yg dilawati ye, cantik2 tempatnya....

Acik Erna said...

assalam zai..dapat tumpang tengok gambar pun dah seronok.cantik2 terima kasih kongsikan disini zai.

Kakzakie said...

Kakak tengok mereka bergaya dgn patung dan replika senyum sendiri. Kelak bila mereka sudah punya suami / menikah anak-anak mereka mesti ketawakan.... Seronok betul mereka bercuti Kak Zai.

p/s: kakak terkenang zaman anak daralah Kak Zai hihi....

Deru Ombak said...

Salam Zai..
Bila eh kakya dpt sampai ke USS..

Tunggu cucu balik kampung bercuti baru boleh plan kot
:)

sonata anak kancil said...

tak sabar nak pergi bulan 4 nanti....seronok tengok ramai org dah lawat USS

Pn Kartini said...

Assalamualaikum my dear Kak Zai:)

Seronok jee nampak ekk:)
Tini pernah pergi masa rombongan darjah 6 duluuuuuuuuuuuuuuuuu..hehe..
bila ke tua nii...lum sampai lagi..huhuu

suri solehah said...

seronok anak2 kak zai bercuti,cantik tempatnyakan,,teringin pulak nak pg..

azieazah said...

Universal Studio Singapore memang semakin popular sekarang. Cuma saya dengar, tiket masuk jer S70 dollar. Agak mahal, kan?

Suka tengok semua gambar tu. Model nya pun comel dan bergaya sekali!

Ros said...

Salam Zaitun,

Amboi bestnya.....ada dinasor dan macam2 lagi tu.....

Zaitun said...

ibuintan

Salam ibuintan...kak Zai tak join anak2 sebab hubby baru aje ambik cuti.

Zaitun said...

MulutPayau

Nampaknya diaorang enjoy.Ha'ah kak Zai tak ikut.

Zaitun said...

sal

Anak kak Zai kata tempat dia memang luas, ada bermacam2 permainan.

Zaitun said...

Acik Erna

Salam Erna... rasanya mungkin satu ari nanti nak pergi juga.

Zaitun said...

Kakzakie

Patung2 tu semuanya ada orang kat dalam,macam2 aksi diaorang lakukan.

Zaitun said...

Deru Ombak

Salam kakya...kalau bawa budak2 memang diorang seronok,selalu tengok kat tv tapi bila pergi uss boleh tengok realiti.

Zaitun said...

sonata anak kancil

Kalau cikgu nak pergi nanti jangan lupa bawa botol kosong nak isi air sebab kat toilet tak ada air.

Zaitun said...

Pn Kartini

Salam Tinie...sekarang ni kalau pergi Singapore dah banyak berubah tambah pula dah ada Universal Studio.

Zaitun said...

suri solehah

kalau ikut cerita dari anak2 kak Zai memang seronok,terasa pula nak pergi.

Zaitun said...

azieazah

Tiket nak masuk $68 kalau convert ke ringgit malaysia memang agak mahal tapi berbaloi sebab banyak mainan.

Zaitun said...

Ros

Macam2 kartun ada, roller coaster pun banyak.