Friday, August 08, 2014

Holiday tak Rasmi.

Salam...




Baru saja melepasi jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah Pulau Pinang. Nak cari nasi kandar Restoren Line Clear. Perut dah berbunyi, tadi singgah kat R&R Rawang cuma makan nasi lemak bungkus aje.

Macam biasa percutian yang tak rasmi mengikut hubby outstation. Boleh cuci mata dan JJCM hehe...



10 comments:

Nieda ramly said...

selamat hari raya kak zai. seronoknya bercuti walaupun tak rasmi....hihihi

Kakzakie said...

Amboi Kak Zai JJCM ye:)
Ini kalau en abe meeting Kak Zai mesti mengukur shopping complex ni:)

Selamat bercuti Kak Zai.

saniah ibrahim said...

selamat bercuti kak zai ...moga gembira hendaknya

kakyon said...

seronoknya Zai..selalu ikut hubby outstation dan JJCM ..

Acik Erna said...

Tak rasmi pun seronok juga zai kan..

BUNDA a.k.a KN said...

wah! seronok tu sambil outstation sambil JJCM..

Jari Manis said...

Assalam kak Zai..JM datang buat kunjungan bas ni..terima kasih sudi singah di blog JM tu..kalau mcm ni JM nak cari suami yg byk kerja luar lah..boleh join suami g holiday secara tak rasmi mcm kak Zai ni hehehe

Jari Manis said...

Assalam kak Zai..JM datang buat kunjungan bas ni..terima kasih sudi singah di blog JM tu..kalau mcm ni JM nak cari suami yg byk kerja luar lah..boleh join suami g holiday secara tak rasmi mcm kak Zai ni hehehe

Jari Manis said...

Assalam kak Zai..JM datang buat kunjungan bas ni..terima kasih sudi singah di blog JM tu..kalau mcm ni JM nak cari suami yg byk kerja luar lah..boleh join suami g holiday secara tak rasmi mcm kak Zai ni hehehe

Jari Manis said...

Assalam kak Zai..JM datang buat kunjungan bas ni..terima kasih sudi singah di blog JM tu..kalau mcm ni JM nak cari suami yg byk kerja luar lah..boleh join suami g holiday secara tak rasmi mcm kak Zai ni hehehe