Tuesday, January 17, 2012

Pemberian dari Perth

Salam...

Inilah barang dalam parcel yang saya dapat semalam.

macam2 ada
baking book
gambar kat belakang buku
plate
mat (alas gelas)
mould (silicone cup)
 minuman

Barang2 ini pemberian dari seorang blogger yang tinggal diPerth. Ribuan terima kasih yang tak terhingga buat lg, hanya Allah yang dapat membalasnya.

p/s; Masa pergi One Utama tempohari masuk kat kedai Jepun dah terpikat pada mould tapi disebabkan ianya berbentuk insect tak jadi beli. Dalam hati berkata kalaulah ada bentuk lain dah tentu saya beli.

Allah mendengar kata hati saya. Alhamdulillah....

21 comments:

saniah said...

cantik cantik dan amat berguna lah pemberian orang jauh tu ..saya selalu mengikuti blog Min ( LG ) ni jugak tapi segan nak tinggal komen...ada 1..2 kali tinggal kan takziah hari tu..blog dia best kan dah tu pandai masak pulak tu

Kakzakie said...

Sekilas doa di hati Allah dah mendengar Kak Zai. Kakak terpikat pinggah dia cantiklah...

Memberi pada org yg suka masak memang kena pada tempatnya

sal said...

rezki yee..cantik2...

Ros said...

Salam Zaitun,

Alhamdulillah...rezeki tu.....

Acik Erna said...

assalam zai..rezeki tu..alhamdulillah..cantik2 pulak tu..

Nieda said...

Rezeki kak zai selalu dpt hadiah. banyak pula tu.

Zaitun said...

saniah

Walaupun kak Zai belum pernah bertemu muka dengan lg tapi pada kak Zai dia seorang yang low profile dan baik hati.Kak Zai tak rasa dia memilih kawan, saniah tak perlu rasa segan.

Banyak masakkan barat kan...

Zaitun said...

kakzakie

Kata hati pun Allah boleh dengar apalgi kalau kita sentiasa berdoa minta yang baik2.

Semuanya kak Zai suka, cantik kan.

Zaitun said...

sal

Rezeki diawal tahun,insyaAllah akan bertambah lagi.

Zaitun said...

Ros

Salam Ros...syukur dan terima kasih pada yang memberi.

Zaitun said...

Acik Erna

Salam Erna...rezeki dari yang jauh,alhamdulillah.

Zaitun said...

Nieda

Ramai yang kata macma tu kak Zai selalu dapat hadiah. Dah memang rezeki kita terima dengan besar hati.

azieazah said...

Wahhh... bestnya. Begitulah jalinan persahabatan yang terjalin.

Kiriman cenderahati tanda ingatan dan dekat di hati.

suri solehah said...

alhamdulillah...rezeki kak,,suri berkenan dgn mould tu..

MaryaYusof said...

Salam,
Bestnye dpt hadiah dr org jauh :))
Salam kenal~

Nida said...

Seronoknya dapat hadiah yang diterbangkan dari jauh.. Inilah yang dikatakan rezeki kan Kak Zai... syukur niat Kak Zai dimakbulkan olehNYA

cikmanggis said...

wah besnya zai..cm suka buku tu:)..ini dinamakan rezeki...Alhamdulillah.

lyza said...

Bestnyaaa..jauh datang tu kan..:)

Kamariah Awang said...

Alhamdulillah... nampaknya memenuhi citarasa Zai....

ibundo said...

Sukanya kalau dapat collection macam ni...
Lepas ni kena rajin gunakan pe,berian tu hehe..

Kunang-Kunang said...

Salam Zai,

Allah sentiasa dekat dengan kita kan.