Wednesday, January 11, 2012

Buah Tangan

Salam...

Terima kasih pada kawan2 khasnya kakzakie, che mid, Amie, suri solehah, aNIe, saniah, Kunang-Kunang, Nida, ainnorani, MulutPayau, Nieda dan Ros comment tentang orkid saya yang diragut hehehe..

*******************

Hari ini nak tunjuk barang2 yang saya dapat dari keluarga, kawan dan jiran yang pergi melancong masa cuti sekolah tempohari. Saya ucapkan terima kasih daun keladi, jangan lupa bawalah lagi ole2 untuk saya muahahaha...

Fm dari sister (Sabah), dari brother(Doha), dan Mimi(aquaria)
 dari my brother
dari my sister
dari along(anak buah)
dari kawan(Langkawi)
Dari jiran ole2 dari Medan...telekong dan baju batik.
fm...beli masa pergi B.Tinggi

Sekali lagi... terima kasih buat Ama, Khairul, Nazuha, Mimi, June dan Betty.

13 comments:

Masya said...

WAHHH... BANYAKNYA.....

ainnoraini said...

semua saya suka tau..tp bag tu yg paling suke sangatt...

suri solehah said...
This comment has been removed by the author.
suri solehah said...

seronok bila orang ingat kat kita kan kak..macam2 dapat..cantik beg tu..suri suka merah2 hehe

sal said...

banyaknya Ole-ole..Alhamdulillah atas ingatan kelurga ..

azieazah said...

Seronoknya, bila ada ingatan dari kengkawan sebegitu. Simpan buat kenangan, pastu terkenang-kenang...

Kamariah Awang said...

Alhamdulillah... Tiap pemberian orang dah tentu kita merasa bangga menerimanya kan, Zai. Cantik2 semua tuu..!

Nieda said...

Ternganga mulut saya tengok hadiah yang Kak Zai dapat. Bertuah badan.

Nieda said...

Ternganga mulut saya tengok hadiah yang Kak Zai dapat. Bertuah badan.

MulutPayau said...

seronoknya bila ada orng yg ingat pada kita......

Nieza said...

bestnya dpt buah tgn tu kak.suka juga kumpul FM:)

nyanyisunyi said...

Salam Kenal...

seronoknya bila ada sahabat handai dan family bg cenderahati kat kita kn...tak dapat pegi, dapat barang dari tempat yg diaorg pegi pun dah ok kan...

anie,Nagoya said...

sekom kkzai.salam rindu dari jepun.tgh curi2 masa.rasa rugi betul tak bkk blog.ni baru baca kkzai g french.tp kat mesia je.menarik tmpt tu.blek nnt, jika ada masa nak terjah le.leh jd petunjuk jalan?hehe....

untung kkzai dpt buah tgn dr merata tmpt.sonok kan dpt buah tgn.tggu buah tgn dr kita ya.insyAllah...ada masa kita jmpa ya.blek ari tu memang tak de masa.last minit, baru bawa bdk2 g jalan2.tu pun ke sg timun, tgk kunang2 n kemelaka je.sedih....