Thursday, December 16, 2010

Coach Handbag

maksu punya all in brown

Masa nak keluar dari homestay tempohari saya meletakkan handbag ditepi pintu kebetulan adik ipar pun letak bag dia kat sebelah bag saya. Setelah salam2 saya pun terus mencapai handbag lalu terus menuju ke kereta, tiba2 adik ipar panggil dan semuanya gelak memandang kearah saya. Saya hairan apa yang tak kena semua ok aje. Kata adik ipar... itu bag maksu (panggilan adik ipar), Punyalah malunya saya... gelak bagai nak rak... bag sama warna... pattern lebih kurang tapi brand lain2... satu beli diluar negara. Mungkin teringin kot sebab tu terambil. Sapa tak teringin ...jenama terkenal harga pula mencecah 4 angka kalau nak beli pikir 2 kali, cukuplah yang ada sekarang walaupun harganya tak ribu riban tapi tetap ada brand.

22 comments:

cikceriacorner said...

heheheh..kak..sy pun xmampu nak pakai coach..cukupla pakai yg mampu dibeli tp ada brand..xpe asalkan ati eppy..:)

Pn Kartini said...

salam my dear sis:)

aduhaii..kalau beribu riban mesti kena guna lama2 nihh...:)
so far...
just low profile!:)

Zaitun said...

cikceriacorner

Lebih baik beli yang biasa2 asal boleh tukar2 kannn...

Zaitun said...

Pn Kartini

W'salam...itulah pasal takkan nak pakai bertahun2 jemu juga walaupun harganya mahal.

anie,Nagoya said...

aaaiikkk...gatai tangan tu ya..hahaha.....sape tak mo yg mahal.tapi tak payah pada kita.esok lusa dah nak beg yg lain.sbb kita gila beg...

ibuintan said...

hahaha... jadilah dapat pegang kejap

ribu riban..ohh tak terjangkau, cukuplah dengan brand melesia aje

Zaitun said...

anie,Nagoya

Kak Zai pun suka tukar2 handbag,kalau boleh ikut warna baju.

Zaitun said...

ibuintan

Barangan M'sia pun cantik2 apa,macam2 brand lagi.

sal said...

huhu..cantik beg tangan padan pula dengan harganya

Hamizah said...

hahaha..kena beli jugaklah camtu..

Kamsiah said...

heeh...tak sengaja ,kan...tp kalau dia nak tukar terus pun lagi ok,kan..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kalau mampu pun tak beli agaknya kak..

banyak sangat imitation yg jual sekarang.

sama aje rupanya...

mamawana said...

Assalam Zaitun

Zai kena tag tau..Check it out. Join contest.

Handbag ribu riban tak mampu ler mama nak memilikinyer. Kalu ada yg sudi nak hadiahkan kecil tapak tangan Stadium Bukit Jalil mama tadahkan. Hehe.... handbag Bandung mari boleh ler wat collection... ihikkkss..

kak wan said...

kakzai ..,
Saya pun cam kak Zai..beli yg ada brand tapi yang mampu di beli.
Kalau ribu riban rupiah takpa gak .

CikguZue said...

salam kak Zai,
coach handbag, ingat coach bas tadi...hihi...

Zaitun said...

sal

Ha'ah padan dengan harganya.

Zaitun said...

Hamizah

Tak mampu lah sayang ooiii,banyak benda lain yang harus kak Zai lunaskan.

Zaitun said...

Kamsiah


Bukan murah harganya lainlah kalau setakat berposing aje hehehe....

Zaitun said...

azrina03.07

Betul kata Reen baik beli yang biasa2 boleh dapat banyak kannn....

Zaitun said...

mamawana

W'salam...hehehe...kena tag....

Ada duit lebih pergi Bandung boleh jalan2 lepas tu boleh beli banyak handbag.

Zaitun said...

kak Wan

Brand yang ada kat kedai pun cantik2 lagi pun boleh tukar2 selalu.

Zaitun said...

CikguZue

W'salam...coash bas pun ok juga boleh jalan2.