Sunday, December 19, 2010

21 Years


Semalam saya dan keluarga gathering di Restoren Saba',Cyberjaya untuk menyambut birthday kakak yang ke 21 tahun. Kami pergi seramai 25 orang, 3 daripadanya anak yatim piatu. Anak buah sponser kek. Setelah habis makan kami kerumah adik, disana anak bongsunya Azalea memainkan piano lagu happy birthday dengan nyanyian beramai2 secara life. Thanks to Nazuha n Nazuan for the cake n also thanks to everybody.

11 comments:

cikmanggis said...

Selamat hari jadi buat kakak.semoga jadi anak yang soleh dan kebanggaan semua.:)teringin la pulak acik nak makan kek sr:)

ibuintan said...

hepi besday kepada kakak..

dah 21 tahun, manis..

semoga berjaya di dunia dan akhirat

kakpah said...

happy birthday buat kakak. 21? tak lama lagi lah tu hiiii...

Pn Kartini said...

Salam my dear sis:)

Happy Besday utk kakak..
Moga segala impian menjadi kenyataan!!;)Jadi anak solehah yang akan menjadi kebanggaan ayahbonda:)

kak wan said...

Happy Birtday to kakak..manissss orangnya.
Ni anak kakZai yang sulong ke.
emm..emm sedapnya kek coklat indulgence ke.

Abdul Munir Sanusi said...

Owh akak ni 21. Ingat sama umur dengan saya. Nampak macam saya lebih muda. keh keh keh.

sal said...

assalamualaikum ..
tahniah kakak dah 21 tahun . Moga sentiasa diberkati dan dirahmati Allah, panjang umur dan murah rezki.Ameen

cikceriacorner said...

epy besday kakak..bestnye kek..nak..ehheeh

Ibu Sayang said...

Salam Kak Zai,

Tahniah untuk Kak Zai & kakak, Semoga dipermurahkan rezeki dan dibawah rahmat Allah SWT.

Zaitun said...

cikmanggis
ibuintan
kakpah
Pn Kartini
kak wan
Abdul Munir Sanusi
sal
cikceriacorner
ibu sayang

Salam semua...terima kasih,amin...... semoga semua doa kalian di makbulkan.

Pn Kartini said...

Salam my dear sis:)

akak..sudi2kanlah terima award dari tinie yaa..:)
tq:)