Tuesday, February 10, 2015

Inglewood.

Assalammualaikum...


Duduk sorang2 tengok gambar lama terjumpa dengan gambar ini.  Inilah tempat tinggal saya masa pergi Perth, Australia tahun lepas. Nama tempat tu Inglewood. Rasa macam duduk rumah sendiri. Selesa sangat dan yang paling seronok ada laman. Bila tengok pokok2 yang ada boleh hilangkan rindu kat pokok yang ditinggalkan.




Queen bed

Dua single bed


Backyard


Sesiapa yang nak pergi Perth bolehlah cuba tinggal disini. Dekat dengan supermarket dan juga tempat makanan halal. Tak jauh dari tempat tu juga ada sebuah masjid tapi saya dah lupa nama masjid tu.





11 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Macam best jer kak zai.. kawan saya ada tinggal di Perth.. bagaimana nak contact tuan rumah ni kak zai.. mana tahu tersesat ke sana nanti :)

Kakzakie said...

Kakak tengok pun suka kak zai. Nampak bersih dan selesa.

NEKCIK said...

Bila rasanya dapat nekcik jejak sini ye....wallahualam

paridah said...

WAH SELESA SEKALI RUMAHNYA..BEST

Zaitun said...

Nanti kak zai tanya anak mcmana nak contact ya.

Nieda ramly said...

gaya homestay , bila ramai lagi berbaloi duduk macm ni

Normala Saad said...

Memang betul selesa..nampak jelas dalam gambar keselesaannya.

Bunda a.k.a KN said...

Memang nampak keselesaannya...kemas dan teratur perabut2 nya...sejuk dan lembut jer warnanya..

hainom OKje said...

Lama ke KZ duk sini?Tengok gambar ni pun dah rasa betah nak duk lama. Nampak selesa sangat.

AMIIZAA said...

salams kak zai

nanti share info tuan rumah ni ya..kalau ada rezki boleh menginap disini:):)

Jari Manis said...

jika pegi dalam group yg ramai mmg selesa stay kat sini kan kak tapi mesti MAHAL kan