Tuesday, February 17, 2015

Dijamu Makanan Special.

Assalammualaikum....

Bersiaran dari Terengganu... ikut hubby outstation.

Semalam saya pergi ke rumah sahabat yang tinggal disini. Saya dihidangkan dengan makanan dan minuman yang sangat sedap. Semua makanan ini dibuat sendiri. Coconut shake yang sahabat saya buat memang terbaik dan sangat sedap. Syukur alhamdulillah dapat kawan sebaik dia. Setiap kali datang sentiasa ada makanan yang special buat kami.



Ketupat Sotong

Cendul

Coconut shake










11 comments:

Sweetie said...

Menarik nampaknya hidangan2 tu... semuanya fevret saya jugak

Jari Manis said...

wahh..sedapnya kak..ketupat sotong JM belum pernah mkn

Acik Erna said...

sedapnya zai..selalu jugak beli ketupat sotong kalau pi
Kelantan ataupun Terengganu

Nieda ramly said...

semua nampak sedap , menariknya semua homemade...rezeki jgn ditolak.

Nieda ramly said...

semua nampak sedap , menariknya semua homemade...rezeki jgn ditolak.

paridah said...

di terengganu bnyak makanan yg sedap2...hmm dh lama xkesana.

aizamia3 said...

ketupat sotong tu sedap.. kali pertama member office bawak, siap tanya cara nak buatnya macam mana.. tapi sampai la ni tak buat2.. hehehe..

NEKCIK said...

Alhamdulilah dapat sahabat yang baik kan...sedap sedap makanan yang disediakan Zai8

aishah nin said...

Terliur tengok makanan tu semua...hihi

azieazah said...

Makan sakan yer Kak Zai. Budi baik dikenang jua. Saya teruja akan ketupat sotong tu. Tak pernah makan.

Kakzakie said...

Org ni sebaliknya juga Kak Zai. Kak Zai baik dgn org, jadi org pun baik dgn Kak Zai juga.

Ketupat sotong masakan org sana sedap kan Kak Zai:)