Monday, October 10, 2011

CHEESE KEK.....UMPHH.....

Jumaat pagi hantar email petang dah respon, malamnya talipon untuk mengesahkan yang menghantar email. Tanya betul ke alamat yang diberi. Hari sabtu CHEESE KEK yang diorder dah depan rumah. Tuan yang empunya blogger zcurly datang bersama kawannya, orangnya ramah dan senang berurusan.

 Dah lama saya nak order dapat dari blog wahida tapi memandangkan penghuni rumah saya cuma ada 2 orang nanti kek ni tak akan habis dimakan. Saya tunggu hubby dan anak2 berkumpul, bila semua dah ada saya pun hantar email. Bila kek dah ada kat depan mata anak2 teruja sebab tengok cheese yang melempah ruah. Saya pun dengan tak melengahkan masa terus potong dan makan ramai2. Perkataan  pertama keluar dari mulut hubby... SEDAP...yang jarang2 sekali disebut  bila dia makan kek yang ada cheese sebab dia tak suka cheese.


cheese melempah ruah

Tengoklah keknya dahlah cantik rasa pula memang sedap.... 2 thumb up....

13 comments:

Acik Erna said...

Assalam zai..buat kan teringin pulak ni..tapi kalau jauh diseremban ni..macam cara penghantarannya ye zi.

kasihibu said...

sya yang baca dan tatap ni pun terasa macam nak makan jugak..
sya tak pandai buat, tp makan pandai
lagi satu yang untungnya, bila teringin nak makan tempah pada SIL
tak pun beli di kedai kegemaran sya 100% hasil bumiputera muslim.

Hamizah said...

salam k.zai..
smgt nk wat cheesecake membuak2 bila bc ni..
yogurt n telor la x plak..aduh..nk makan..

Amie said...

CC memang sedap sangat!!!! dah terasa di mulut ni...yummy...

cikmanggis said...

alamak Zai..you buat air liur Cm meleleh ni hehe.Kita suka sangat kek yg ada cheese ni :)

intan morsalin said...

yg tukang tgk pon dah leleh ni...yummy..

mr.curly said...

mekaseh bebanyak ye kak zai..harap maafkn kalu ado yg tkurang..jgnle serik2 tuk oder lg ye..hikhik

Lady Lavender said...

memang melimpah ruah cheese nya...nampak pun dah sedaapp :-))

ibundo said...

memang melempah ruah cheese e ha... meleleh.

Kamariah Awang said...

Sedapnya CC... Ma tak berapa minat kek sebab manis, tapi CC ma minat, sebab kurang manis...!

Nieza said...

Assalam kak zai, apa khabar? wahhh sedapnya tgk Cheese cake tu...terasa mcm nak mkn jer..hehe

JunAina said...

yummmy...aina penggemar cheese dan segala jenis pencuci mulut dan kek...

sedapnya...

Kakzakie said...

Nampak cheese dia melimpah-limpah itulah yg membuat kakak pun teruja samalah Kak Zai. Hm.. mesti sedapnya. Kalau dekat kakak lama dah order. Dah makin menjadi business si kerinting ini kan..