Tuesday, February 16, 2016

Best Airlines

Assalamualaikum...


Kepada sesiapa yang merancang nak bercuti bolehlah pilih. Mana satu yang berkenan dihati. Kalau dulu MAS adalah keutamaan tapi sekarang belum terfikir lagi. Masih fobia dengan kejadian lepas. Tepuk dada tanya hati.

AirAsia?...everyone can fly.



11 comments:

Kakzakie Purvit said...

Janji ada duit pilih ajelah mana satu idaman kalbu ye KakZai:)

aizamia3 said...

Setuju dengan kakZakie.. ada duit boleh je pergi ke mana2 destinasi pilihan.. ;)

saniah ibrahim said...

Banyak pilihan rupanya...yalah kak zai janji ada duit ada kelapangan boleh terbang ke mana saja kan..

hainom OKje said...

Belum plan nak terbang terbang Kak Zai....cukuplah duk menjalar atas jalanraya dulu hihi...

makchaq said...

Kesian MAS dah tak termasuk dlm senarai 20 terbaik...dulu MAS antara yg terbaik jugak kan...

Makchaq kalau boleh nak pi mana pun x mau naik kapalterbang...
Risau, takut & rasa x selesa macam2 ada...

Nooriah Abdullah said...

kalau di suruh memilih mmg nk yg paling top tu kakzai tpi membayar pun top jugak dri yg lain kan, kalau perjalanan jauh eloklah guna yg terbaik ye dak

paridah said...

Kalau nk terbang perlu pilih yg terbaik demi keselesaan n keselamatan..

anajingga said...

wow kak zai, macam-macam pilihan .. sediakan sahaja uwangnya :)

Normala Saad said...

saya duk teringin nak naik keretapi laju KTM la pula...

Mummydearie said...

Yang penting ongkosnya cukup, KakZai ^_^ Kalau naik AirAsia ni memanglah everyone can fly tapi faham-faham ajelahkan.

babYpose said...

Biasa tengok airasia cuba juga search harga rendah dalam website comparefare, eh tak tau la bila bole naik pun, cuma tengok harga ja :)