Friday, March 08, 2013

Seram Juga...

Salam...

Salam Jumaat buat rakan2 semua semoga sihat dan ceria selalu. Selamat hari wanita buat semua wanita diluar sana.dan terima kasih buat rakan2 yang sudi singgah dan yang meninggalkan comment diblog saya.

Pertama kali masuk bilik mayat.....

Seram sejuk juga tapi nasib baiklah ramai yang ada disitu. Saya dan hubby berkejar ke Hospital Putrajaya bila dapat berita mengatakan bapa saudara hubby meninggal dunia pagi ini. Sudah 4 hari arwah dirawat dihospital itu disebabkan paru2 berkuman.

Kami ke sana tepat masanya sebab masa itu baru saja hendak dimandikan. Bila dah masuk dan dapat tengok sekejap kami keluar menemui keluarga yang berada dilobi. Setelah selesai semuanya jenazah dibawa balik ke Seri Manjung, Perak untuk disemadikan. Al-Fatihah buat arwah semoga rohnya ditempatkan bersama orang2 yang beriman.


12 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

betul kak, saya pun masa memula nak masuk bilik mayat, mmg rasa takut, tapi bila dah masuk n tgk sendiri baru cool. anyway salam takziah

azieazah said...

Saya pun pernah 2 kali masuk bilik mayat. Masa abang dan mertua saya meninggal.

Salam takziah, semoga ahli keluarga arwah bersabar dan tabah.

azi said...

Takziah buat keluarga akak ye..semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...amin..

p/s saya tak pernah masuk lagi kak..:).

saniah said...

Alfatihah....
takziah utk family arwah..moga tabah mnghadapi dugaan ini

Sy prnh 2 kali ke bilik mayat...ok je..mungkin sebab keadaan bilik terang benderang dan ramai org...klau gelap sorang2 mmg tak masuk laaa...:-)

Nieda ramly said...

salaM TAKZIAH . ALFATIHAH UTK BAPA SAUDARA KAK ZAI.

sal said...

Salam takzim buat ahli keluarga kak zai..Al fatihah, moga roh arwah dicucui rahmat

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

Salam takzim. Al fatihah, moga roh arwah dicucui rahmat..dah banyak kali masuk bilik mayat..mungkin org ramai n siang..xrasa apa2 pun..

Kamariah Awang said...

Takziah, Zai. Semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman... Nak kongsi sikit.., ma belum pernah masuk ke bilik mayat, tapi lalu diluar aje pun dan datang aura yang tak seronok...

MulutPayau said...

Assalamualaikum kak zai...

Takziah utk keluarga akak dan Al-Fatihah utk arwah ..moga rohnya dicucuri rahmat..

Acik Erna said...

Salam takziah dan AlFatihah buat arwah

Ibu Lala said...

salam takziah.

ibuintan said...

salam takziah buat keluarga arwah... al fatihah.