Wednesday, December 19, 2012

1912/2012

Salam...

Salam buat semua rakan2 blogger yang saya kasihi semoga beroleh dalam keadaan sihat walafiat. Terima kasih tak terhingga bagi yang singgah diblog saya khasnya yang meninggalkan comment. Buat sal, azi, dayah ismail, Lady Lavender, ainnoraini, Kunang-Kunang, ibuintan, MAMASYAZA, kakzakie, makchaq, Cik Viva, Kamariah Awang dan Pn Kartini...terima kasih sekali lagi.


19.12.1989 ..... Lahirnya seorang bayi perempuan di Pusat Rawatan Islam Kuala Lumpur. Memang sangat2 dinantikan kelahirannya sebab masa itu abang sudah pun berumur 4 tahun. Pertama kali mendapat anak perempuan... tiada kata2 yang dapat diucapkan selain...SYUKUR ALHAMDULILLAH.

Kini bayi itu sudah pun berumur 23 tahun. Masih comel dimata mamanya walau pun ramai yang terkejut sebab sudah macam kuih pau hehehe...

Mama dan semua ahli keluarga mengucapkan SELAMAT HARI JADI BUAT AKAK...semoga anak mama ini menjadi anak yang solehah dan juga berjaya dalam kehidupan didunia dan diakhirat. AMIN.


bersama abang





alam persekolahan

gambar terbaharu

Luv you forever......................

11 comments:

Kakzakie said...

Auntie pun nak wish Happy birthday to you Akak. Lihatlah mama kata walau dah 23 tahun Akak tetap comel di mata mama. Tapi mata auntie pun tengok memang manis - moga terus dalam limpahan rahmat dah kebahagiaan selalu.

Norhaizan hakim said...

Happy besday akak...semoga berbahagia di dunia dan akhirat. Dah berpunya ke kak zaitun?

Zaitun said...

kakzakie

Bulat tu membuat dia comel kan hehehe...Bagi pihak Mimi terima kasih kakzakie.

Zaitun said...

Norhaizan Hakim

Berpunya belum rasmi kihkihkih...

Terima kasih nor.

azi said...

selamat ulang tahun kelahiran buat kakak..semoga terus berjaya, menjadi anak yg. baik kepada papa dan mama serta dimurahkan lebih rezeki..

Zaitun said...

azi

Amin...semoga doa azi dikabulkan,In Shaa Allah.

sal said...

Alhamdulillah..Selamat ulang tahun..
moga sentiasa cemerlang..
sebaya dengan anak saya kak Zaitun..tpi anak saya lahir bulan 10..

Sekadar Coretan said...

Selamat hari kelahiran, moga bahagia dan menjadi insan yang cemerlang.

Pn Kartini said...

Slmt Ulangtahun Kelahiran buat anak KakZai yaa..Moga sentiasa diberi keberkatan usia dan dipeliharaNya selalu..Amin

cikmanggis said...

Happy bday.Semoga sentiada menjadi permata hati bonda....

MulutPayau said...

Selamat hari lahir untuk kakak...semoga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yg baik dan menjadi anak cemerlang dunia dan akhirat...