Tuesday, October 29, 2013

Ucapan dari Jauh.

Salam

Semalam hari jadi hubby tapi kali ini disambut bersama cucu pada hari ini mengikut waktu UK. Saya dan anak2 yang lain cuma menghantar ucapan dari jauh.

Selamat hari lahir buat my hubby semoga sentiasa sihat, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

We love you forever and have a great day.....


ihsan dari google

Kongsi gambar cucu...




Entah apalah yang disembangkan dengan Grandpa dia tu.

Sebelah kanan tu besan saya

6 comments:

Acik Erna said...

Happy birthday buat suami zai..balik nanti boleh ka raikan dengan isteri dan anak2

LadyBird said...

comelnye cucu :D

Nieda ramly said...

suami kak zai masih di sana?
lama jugalah .
patutlah kak zai tak ikut sbb next week dah nak SPM .

Nieda ramly said...

suami kak zai masih di sana?
lama jugalah .
patutlah kak zai tak ikut sbb next week dah nak SPM .

suri solehah said...

geram tengok cucunya..yg balik msia hari tu kan kak..lama suri tak bw...

MulutPayau said...

comelnya cucu kak zai...