Monday, October 21, 2013

Harrods KLCC vs Harrods London

Salam...


Sebelum my hubby terbang ke Manchester saya bawa dia ke Harrods yang berada di KLCC. Saya bawa juga ke Marks & Spenser sebab nak usha2 kalau ada barang yang berkenan dihati. Nanti senang bagi hubby untuk mencari barang yang saya nak kirim bila sampai di London. Kebanyakan barang yang dijual disana lebih murah berbanding di negara kita.

Hubby ke Manchester atas urusan kerja tapi dia mengambil kesempatan menambah hari untuk tinggal lebih lama. Salah satunya hubby nak ke London dan yang paling penting nak ke Portsmouth untuk bertemu dengan cucu kesayangan. Jeles juga saya tak dapat ikut, berkorban menemankan adik sebab tak lama lagi dia akan menghadapi SPM.

Gambar terbaru cucu saya.

Sebulan setengah selepas balik dari Malaysia

Muka mengantuk. Hehe

11 comments:

Acik Erna said...

comel cucu zai..
kalau adik dah habis pekse..boleh ikut jumpa cucu kan zai

Nieda ramly said...

comel , nanti nenda terbang juga ke sana ye .

Kakzakie said...

Lawanya cucu Kak Zai. Gebus betul pipi dia mulus geram kakak tengok. Manalah atok dia tak tambah cuti alang-alang dah dekat teruskan jenguk cucu, nenek juga yg kerinduan ye...

BUNDA a.k.a KN said...

comeynyer bb tu...tembam..

makchaq said...

Comelnya cucu kak Zai.. geram tengok..

Tak pa la... perkara biasa ibu bapa berkorban untuk anak2.. tapi tak pa.. tengok buah tangan nanti terubat la sikit hati...
Ada rezeki nenek ngan mak usu pulak pegi sana...

IndaMarya said...

cucu mixed memang la nomei nomei kan Zai, pinjam ambik gambaq sekali.geram tengok pipi dia.

ibuintan said...

comelnya cucu kakzai... lepas adik SPM kakzai lah pegi pulak kan.. bestnya

che mid said...

Takpe la.. biar atuk pergi dulu.. lepas spm nanti nenek pulak pergi.. duk sana lama-lama pun ok kut.. sampai result spm keluar he he.. eh, macam nenek pulak yang periksa ya..

cikmanggis said...

hensemnya cucu zai ni...comel sungguh.Geram bila tengok matanya yang bersinar sinar.Cerdik ni insyallah.

cikmanggis said...

hensemnya cucu zai ni...comel sungguh.Geram bila tengok matanya yang bersinar sinar.Cerdik ni insyallah.

Marina Monroe @Nanie said...

Salam,

So comel dan gebu..hihihihi