Tuesday, July 16, 2013

Hendrix Mikael

Salam...

Satu minggu saya tak dapat buka blog, tak tahu apa sebabnya. Hari ini pun ada sesetengah link yang ada kat blog saya tak boleh dibuka. Maaf saya pinta buat rakan2, inshaa Allah akan saya usahakan untuk mendapatkannya semula.

Pada yang singgah terima kasih saya ucapkan khasnya buat Azi, IndaMarya, kakzakie, JunAina, che mid, Acik Erna, Kamariah Awang, Irfa, ummiross, pB, Nieda ramly, Mak Long aka Kunang-Kunang, suri solehah, nor, MulutPayau, Mak Wardah dan aizamia3. Terima kasih semua...

................................

Sepatutnya sudah lama saya nak kongsi berita gembira ini dengan semua tapi masa yang agak sibuk lepas itu blog saya pulak buat hal. Saya sudah pun bergelar nekma dan hubby pula bergelar tokdaddy. Gembira tak terkata, hanya Allah yang tahu. Insha Allah hujung bulan August dia akan pulang ke tanah air kelahiran daddy dia.

Hero pertama kami...


first baby dari anak sulung



Tak sabar rasanya menunggu kedatangan mereka dari UK. Semoga selamat sampai pada tarikh yang dijanjikan, Insha Allah.

Love you so much... from tokdaddy, nekma, uncle Syawal, auntie Mimi and auntie Ashley...

16 comments:

Kakzakie said...

Ya Allah Kak Zai... kakak dapat rasakan exitednya tak terkata. Comel pulak tu. Balik august kelak lagilah dah besar sikit.

Congratulation to you being nekma now hihi...

Acik Erna said...

assalam zai..tahniah..tak sabar menunggu cucu balik kan zai..

IndaMarya said...

Zaitun , tahniah, nanti u rasa mcm I rasa.tak tau nk crita.dn syg cucu lbih dri syg anak.becos mugkin sebab kita dah tua, syg budak2 lebih.comei cucu you.slamat brgumbira nekma.he he

lady lavender said...

Tahniah k.zai :D
Comeyyyynya! Mesti menghitung hari tunggu cucu balik.

lemongrass said...

Salam Kak Zai,
Tahniah dah jadi Nekma :-). Parents baby tu mesti minat sgt2 kat Jimi Hendrix ye, hehehe...
Mesti tak sabra nak tengok cucu balik nanti kan.

athirah Safarudin said...

Congratz kak..tahniah..dah jadi nenek :)

syamimi azmira said...

Hari sabtu ni nak request asam pedas daging dengan tahu sumbat. Erm, asam pedas ayam pun boleh. Tak kisah~ Hihi mencelah pulak :P

syamimi azmira said...

Dan tak lupa juga telur asin/ikan masin, kangkung goreng dan kalau boleh repeat cendawan goreng. Hihihi thank you ma. Love you :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

tahniah lah dah bergelar nenek...comel dan gebu sesangat heronya...

SALAM RAMADHAN...

azieazah said...

Tahniah Nenek! hehehehe seronoknya nak dapat gelaran tu kan?

Adakan depa balik beraya di Msia nanti? Sedia duit raya banyak banyak ya nenek....!

Nieda ramly said...

tahniah kak zai.
apa yg kak zai impikan dah jadi kenyataan.

putih gebu, nanti bila sampai mesti dah besar sikit.

ainnoraini said...

tahniah kakzai...
comeyynyeee...gebuzz geram nengoknye...

azi said...

Tahniah Kak Zai...rasanya ni cucu sulung akakkan?...kalau saya pun mesti teruja dapat cucu yang comel macam tu...raya nanti bertambah meriahlah rumah akak....siapkan duit raya banyak-banyak ye..:)

MulutPayau said...

Tahniah kak Zai...comelllnya baby ...bertambah meriah raya ni kan....

:: Cik Viva :: said...

Tahniah..comelnya dia..

ummiross said...

Tahniah Kak Zai, comelnya, tak puas tengok, tentu Kak Zai pun sabar nak peluk cium kan.