Thursday, June 27, 2013

Singgah....

Salam...

Semoga semua rakan2 blogger saya sihat sejahtera. Buat yang sudi singgah dan meninggalkan comment ribuan terima kasih saya ucapkan.

Sambungan cerita JPO....

Hari Ahad sebelum balik ke KL sempatlah singgah ke Legoland dan Little Red Cube (Kitty Land). Saya tak sempat masuk ke Legoland sebab nak balik ke KL...kekangan masa huhuhu...


pintu masuk legoland

 
bangunan dalam legoland

kedai sekitar pintu masuk legoland



Gambar kat bawah sekitar Little Red Cube.


cantik2... tapi harganya agak mahal



 restoren Lat's dan ada jual sourvenier

beli gula2 buat kenangan

Puteri  Habour




sekeluarga...adik snap dari belakang. Jerebu kuat sangat... .



p/s: Little Red Cube bersambung dengan Traders Hotel...kepada sesiapa yang nak berkunjung ke sini bolehlah menginap dihotel ini. Gambar kat bawah ihsan dari google.






10 comments:

IndaMarya said...

saya dh kesana cuti lepas, bawa cucu sekali.beli cnderamata buku nota dkt gerai Lat tu.memang semua benda mahal disitu..

Acik Erna said...

Assalam zai.tak sampai lagi kesana..tengok gambar cantik2 kan zai

Amanda Suria said...

Akak mmg nk bwk my princess ke sini..tp belum kesampaian..

azieazah said...

Cuaca memang tak sesuai untuk riadah di luar, tapi view di Legoland tetap nampak cantik kan? Ohhh saya rasa nak pegi juga la suatu hari nanti.

nea lopah said...

cantik tempatnya....kawasan baru mungkin pokok2 belum besar lagi. nampak agak panas kan? cntik pulak bekas gula2 tu. hehe

Kakzakie said...

Masa Kak Zai pergi tu memang jerebu tengah kuat sungguh. Apa lagi kawasan Legoland dan Hello Kitty kan dekat Gelang Patah yg bersebelah dgn S'pore. masa tu index IPU S'pore cecah 400++ bayangkanlah..

aizamia3 said...

baca orang review pasal cuti kat sanah pernah.. tapi sendiri pergi belum pernah.. ;)

ummiross said...

Waa Kak Zai, rasa bersemangat nak ke JPO dan Legoland ni, ummi belum sampai lagi Legoland tu.

hainom OKje said...

Belum sampai lagi legoland dan seangkatannya tu... Anak sebok nak pergi...entah bila agaknya nk sampai!

sal said...

assalam, kak zai dah sampai johor yee...jauh melawat luas memandang...
sebenarnya saya pun lum smpai legoland..