Monday, June 24, 2013

JPO Lagi...............

Salam....

 Hari Sabtu pagi2 kami sekeluarga dah menuju ke highway Selatan untuk ke Johor Baharu. Tujuannya nak ke JPO untuk shopping.


Sampai ke malam lah juga kami tawaf keliling outlet. Adalah yang dapat di tangkap terutama yang ada discount. Nak masuk ke boutique Coach kena beratur agak panjanglah jugak. Mulanya saya dah malas tapi kenangkan ada sale, kenalah kuatkan semangat. Nak harap beli di KL tanpa sale memang rasa kurang berbaloi dan harganya pula sangatlah berbeza.

Sebahagian barang yang di tangkap.................


 



Alhamdulillah hajat dah kesampaian.....


8 comments:

IndaMarya said...

amboi zaitun jealousnya saya..mana aci huk huk huk..

JunAina said...

Shopping sakan kak. Sesekali shopping apa slahnya majakan diri sendiri.

MulutPayau said...

bnyaknya soping...bestnya.!!!!

Nieda ramly said...

BYKNYA KAK ZAI SHOOPING

εïзmummyHazaεïз said...

shopping sakan nih.. bestnyer..

salam kenal :)

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...

Salam Zai,

Alhamdulillah dah shopping siang2.

Kakzakie said...

Oh... Kak Zai ke JPO lagi ye. Lepas tu kemana? Singgah rumah anak Kak Zai ye. Banyak shopping tu. Kakak walau sale pun masih terasa mahal jugalah Kak Zai.

ummiross said...

Salam Kak Zai..

Seronoknya shopping kat JPO, banyak hasil tangkapan tu Kak Zai, berbaloi beli kalau ada offer kan.