Friday, October 05, 2012

Dan Lagi...

Salam...

Terima kasih buat yang sudi singgah dan meninggalkan comment semoga semuanya dalam keadaan sihat dan gembira selalu.


Kawan anak bujang saya pergi holiday ke Bandung bersama keluarganya. Belikan kek untuk saya ...sedap... rasa coklat dan kacang. Alhamdulillah dan terima kasih atas ingatan....

Kek dari Bandung...


tak tahu nama keknya

topping ada hirisan kacang badam


12 comments:

Acik Erna said...

assalam zai..kek kalau ada kacang memang sedap kan..tak puas makan sepotong

Kamariah Awang said...

Pandai kawan tu berbudi... jangan2 ada makna, Zai.. Hihi... jangan marah, ma gurau2 aje... Sedap nampak kek tu ada kacang pulak diatasnya...

saniah said...

Sy suka sgt kek bandung...haii terkenang2..bila nk pi lg ek?

azieazah said...

Setahu saya ada 2 kedai kek besar lagi popular di Bandung iaitu Kartika Sari dan Prima Rasa. Yang Kak Zai dapat ini dari Prima Rasa.

Duulu saya pun pergi kedua-dua kedai, tapi cuma beli di Kartika Sari.

ainnoraini said...

nnpk pun dah tau sedap tu kak zai..

Norhaizan hakim said...

Adoiyaii..apa pasal dia orang ni suka post benda2 cam ni..nak sikittt!

azi said...

rezeki akak memang selalu murahkan...:)

p/s...nampak sedap kek tu, makan dengan teh limau mesti lagi sedapkan ..

Nieda said...

kalau ada kacang memang sedap. sukalah.
Kalu kek pisang letak badam pun sedap.

cikmanggis said...

seronok& sejuk hati jika dgr anak anak muda yang pandai ambil hati orang tua..sejuk mata memandang.

Cm selalu dapat puff yang ada pisang tu..

sal said...

selera tengok kek..
Alhamdulillah..rezki pemberian

MulutPayau said...

saya suka kek bandung..memang sedap rasanya....
terliur pulak tengok kek tu...

Nur-nba said...

Sedapnya kak... Teringin nak pergi Bandung..