Tuesday, April 04, 2017

Jenjalan ke Krabi Thailand

Assalamualaikum

Salam buat kawan2. Harap semuanya sihat. Lebih sebulan tinggalkan blog dapat penyakit M. Itu yg membuat blog jadi sunyi sepi.

Banyak yang nak diceritakan tapi ilham dah hilang entah ke mana. Kali ni nak kongsi gambar pergi Krabi, Thailand pada 11 March ajelah. Nanti kalau rajin datang sambung lagi.














12 comments:

Adam said...

Maya bay kat situ rupanya.

NEKCIK said...

Asalam zai ..patutler tutup rumah..da mnyeberang ye..cantik krabi ye..mmg teringin nak pergi jugak

Sweetie said...

As/kum kak Zai, jalan-jalan ke Krabi dengan family rupanya yer. Cantikkan Krabi... Saya suka duduk2 kat pantai Aonang tu sambil tengok bot2 pelancong keluar masuk. Angin pun laju rasa mcm nak terlelap di buatnya.

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nour Adieb said...

subhanAllah, cantiknya krabi hijau warna air <3

Nieda ramly said...

dah sampai kak zai ke krabi ...seronok dpt enjoy moment bersama keluarga

Raihanah Ahmad said...

bestnya ke krabi. cantik2 tempatnya

Mummydearie said...

Ingatkan saya seorang aje Kak Zai yang bertapa dalam gua, tak update blog. Rupa-rupanya ramai juga yang seangkatan. Itulah payahnya kalau dah kena penyakit M kan, kak!

Bestnya tengok gambar kat Krabi ni. Tunggu jalan ceritalah pulak ^_^

makchaq said...

Cantik nampak krabi ni kan... teringin jugak nak pi..
Tapi bila bagi cadangan kat pakchaq & anak2 takdak sambutan...
Tak kan nak pi sorang pulak...

Bunda_nora said...

Selalu dengar cerita jer tempat ni...tapi belom pernah sampai.

hainom OKje said...

Tak pernah sampai Krabi. Cantiknya gambar yg ada boat besar tu Kak Zai...air dahlah jernih, cetek pulak tu

paridah said...

SALAM RAMADAN ZAI..JL2 JAUH RUPANYA