Thursday, July 10, 2014

Cucu Yang Dirindui.

Salam

Sudah lama tak update gambar cucu.Terasa rindu pula.. Untuk menghilangkannya, tengok gambar pun sudah memadai. Hehe..

Hendrix

With daddy masa match England di World Cup


Hendrix dah ready nak pergi sekolah

14 comments:

IndaMarya said...

memang cute.sapa tk syg cucu kan kan Zai?

ummiross said...

cutenya..cucu Kak Zai, tentu Kak Zai rindu sangat kan!!

ps:pakej kat cappadocia..boleh pilih yang lain yang tak berapa lasak, boleh bincang dengan agen Kak Zai.

che mid said...

Sentiasa rindu nak cium dan cubit pipi dia..dengar suara dia..Allah, nikmatnya bila ada cucu..

saniah ibrahim said...

comel nya cucu kak zaitun...

Kakzakie said...

Semakin rindu ye Kak Zai sebab dah semakin cerdik kelihatannya. Dulu belum ligat lagi masa balik M'sia..

cikmanggis said...

ooo cutenya.Dah besar ya.Geram tengoknya.

NEKCIK said...

hensemnya cucu international ni kan...klau rindu kena lah granny fly soon..he..he

Wak Gelas said...

chomeynyerr., ehHHee

Nieda ramly said...

agak2 kena terbang je sanalah kak zai.

wa said...

Handsomenya cucu akak..mesti rindu sangat2 tu

azi said...

Salam rindu akak...
Comeinya cucu akak....kalau saya jadi akakpun, tiap masa rindu kat dia...:)

azi said...

Salam rindu akak...
Comeinya cucu akak....kalau saya jadi akakpun, tiap masa rindu kat dia...:)

kakyon said...

Sape tak sayang cucu kan Zai. Tambahan cucu comel pulak tu..

BUNDA a.k.a KN said...

Cutenyer...patut lah opah rindu sangat...