Monday, June 04, 2012

Rehat...Dah Maafkan

Salam...

Saya cukup berbangga dan bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dikurniakan sahabat2 alam maya yang cukup mengambil berat terhadap saya. Ribuan terima kasih pada semua yang datang ke blog saya dan pada yang meninggalkan jejak.

Perkara yang berlaku tak lah besar mana tapi perasaan sedikit tergaggu atas apa yang di coretkan. Mudah2an di masa akan datang fikiranterbuka tidak lagi sesuka hati menasihat atau berpesan dengan cara yang sedemikian rupa. Pujian juga patut diberikan padanya sebab berani menegur benda2 yang kadang2 kita terlepas pandang. Terima kasih buat FT dan saya sudah pun maafkan anda.

Buat rakan2 semua saya cuma nak bagi tahu saya ingin berehat sementara waktu. Salam sayang pada semua rakan2 blogger tak kira yang silent reader atau yang selalu berkunjung. Harap semuanya jaga diri dan jika dengan izinNya kita berjumpa lagi. .Luv you alls...

13 comments:

Acik Erna said...

salam zai..jangan berehat lama lama ye..

Nieda said...

lama dah layn blog sebab bercuti saya ketinggalan pula tentang isu ini.

tak apalah kak Zai, abaikan saja.
Semoga akak tenang dan gembira.

ainnoraini said...

Kakzai nk berehat gi holiday ke..nnt citer yee...


**kakzai,rattan decor tu jln dari subang airport ke kg melayu subang kedainya berdepan dgn airod.. Nnt kalau free boleh ler pergi cuci2 mata..

Kunang-Kunang said...
This comment has been removed by the author.
Kunang-Kunang said...

Salam Zai,

Selamat berehat semoga selepas ni lebih banyak idea yang boleh dikongsi di blog ni.

saniah said...

ok selamat bercuti dan menenangkan fikiran ya kak zai...tak sabar nak baca entry kak zai yg seterusnya :)

azi said...

Salam Kak Zai...
Selamat berehat ye akak...nanti, kita berbicara lagi ye...tak sabar nak baca cerita akak ni...:)

Pn Kartini said...

Assalamualaikum my lovely kak Zai:)

Selamat berehat yaa kak..jangan pula terlalu lama diamkan diri dari berblog yaa...Pastikan ramai yang merindui akan cerita2 akak di sana..
:):)

Take care !
SMILE!
:)

anie,Nagoya said...

love u kkzai.akan cuba menrajinkn diri gan blog.rinduuuuuu...sesgt.dgn berblog rasa diri ni dekat sgt gan malaysia.entah kenapa?thn ni amat...amat...amat...homesick kat malaysia.nnt kita smbung story mory

miss u so muchhhhhh.....

Nida said...

Salam kak zai...

selamat berehat.. moga ukhuwah kita tetap berjalan walau mungkin lama tiada perkhabaran..:)

ainnoraini said...

assalamualaikum kakzai...
masih berehat lg kee...rindu la nk tau kisah kakzai nii...

semoga sihat yee..

Kakzakie said...

Kak Zai kakak datang menjenguk. Masih berehat nampaknya. Moga kak zai diberi kesihatan yg baik..

cikmanggis said...

salam zai..semoga Zai cepat sihat.Banyakkan berehat ya.