Tuesday, January 16, 2018

Booth di Subang Parade

Assalamualaikum kawan2 semua.
Nak cerita pengalaman 2 hari berniaga di Subang Parade. Sabtu dan Ahad lepas saya dan anak menjual tudung di shopping komplex Subang Parade. Kami menyewa booth untuk 2 hari.

Selain dapat pengalaman berniaga dapat juga saya berjumpa dengan pelanggan secara personal. Selalu hanya melalui alam maya saja. Ada juga yang bertanya bila stock baru akan sampai. Saya tak dapat berjanji sebab semua tudung2 tu didatangkan khas dari Turkey. In shaa Allah kenalan saya akan menghantar secepat yang mungkin.

Ini gambar booth yg saya sewa.



7 comments:

paridah said...

MOGA SUKSES BISNIS ZAI..WAH DH JADI TOKE YA

Zaitun said...

Belum jadi tokey baru belajar berniaga hihi..

saniah ibrahim said...

Wah kak zai dah berniaga skg ya...semoga akan terus maju ya.

hainom OKje said...

Apa khabar Kak Zai? Wah muncul muncul terus jadi bisneswomen eh hihi...
Meriah tak yg beli Kak Zai?

Zaitun said...

Kak zai baik2 aje. Alhamdulillah baru belajar berniaga itu pun tolong anak.
Shawal yg kak zai jual satin tak licin. Kainnya lembut senang dibentuk.Marilah mencuba mana tahu nanti nak beli selalu.

suri solehah said...

salam k.zai dah lama tak bw ni...wah seronoknya berniaga kak zai

MisDiarios said...

alhamdulillahh.. berniaga tu kan sunnah :D
follow sini #181