Saturday, October 30, 2010

Pindah Rumah & My First Story

Salam semua,..agak lama saya menghilangkan diri tapi sebenarnya saya tak kemana2 kadang2 masih meninggalkan jejak dikotak komen kawan2 cuma saya menghadapi masaalah blog. Saya cuba untuk memperbaikinya tapi tak berjaya, saya terpaksa mengalah dan hari ni saya menemui rakan2 semua dengan berwajah baru. Mungkinkah ada lagi yang sudi singgah diblog saya?
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Pada 28hb oktober lepas adalah hari lahir my hubby, tak buat apa2 pun minggu depan kalau ada anak2 yang balik baru kami sambut mungkin makan kat luar saja. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Malam ni kalau ada sesiapa yang rajin menyaksikan rancangan mari menari di chanel 104 bolehlah berbuat demikian, kalau nak undi pun boleh. Salah seorang peserta tu adalah anak kepada sahabat  saya, sekarang kak Yang (panggilan mak Hafis) berada di Mekah mengerjakan haji. Siapa yang tengok rancangan tu minggu lepas astro ada menayangkan sedikit pemergiannya kesana, nak tahu siapa pasangan tu, mereka adalah Zul Hafiz dan Husna.

Gambar dibawah ni ada gambar Hafiz semasa menyambut hari lahir anak lelaki saya, kalau tak silap 20 tahun yang lampau.


 Hafiz berada dibelakang (anak saya berbaju merah)

ditengah2

mukanya tak berubah dari dulu

14 comments:

Abdul Munir Sanusi said...

Happy birthday uncle!!!!

Berwajah baru. Pink. Sanagt daring auntie

anymz said...

salam kakzai,wah dah pindah ke rumah baru ya.
cantik..kaler pink lagi tu.
keep in touch ya kzai..selalu2 la jenguk muka..hihi :)

ibuintan said...

rumah baru wajah baru... jumpa lagi

sonata anak kancil said...

salam....wow...rumah baru....tk beritahu ...kalau tak tatau lah hilang kemana....

azieazah said...

Salam Kak ZAI, rumah baru nampak sangat ceria! Saya sukaaa..

Selamat Ulangtahun buat Abang..


*verification: lapar

hahahahaha

Zaitun said...

Abdul Munir Sanusi

Warna orang muda hehehe...
Uncle jawab...terima kasih dan dia kirim salam.

Zaitun said...

anymz

W'salam...insyaAllah kak Zai akan selalu kesana.

Zaitun said...

ibuintan

Ha'ah semuanya baru cuma empunya blog saja orang lama hihihi....

Zaitun said...

sonata anak kancil

W'salam...tu sebab lah kak Zai bagi tau.Rumah lama ada masaalah makanya berpindah.

Zaitun said...

azieazah

W'salam...nampak muda sikit ya.
Terima kasih bagi pihak abang.

aNIe said...

Salam zai...terima kasih kerana singgah blog akak ..

Selamat pindah ke 'rumah' baru... hehehe... dan selamat menulis kembali...

PINATBATE said...

Salam singgah di rumah baru..ceria dan segar suasananya..

kak Erna said...

salam zai..selamat kembali.bertemu lagi kita..baru mumpa blog zai yang baru ni..

Mak Su said...

rumah dah abis kemas ;)